torstaina, kesäkuuta 30, 2011

Huulirasvaa ja kasvoölyä

Huulirasva oli loppu itseltä ja kaverilta, joten tuumasta toimeen. Teki mieli taas jotain pikkaisen erilaista kokeilla.  Päätin laittaa tilaamaani kahvivoita hiukkasen sekaan. Aromiöljyksi laitoin tietysti suklaata ja hiukan vaniljaa. Rasvoina olivat kahvivoi, luomukaakaovoi, babassuvoita, karitevoita ja jojobaöljyä ja hiukan mehiläisvahaa.
Tuli sopivan notkea huulirasva ja hyvä suklainen tuoksu, jossa aavistus kahvia mukana.




Tein myös kasvoöljyn, koska sitä on mukava käyttää kesäisin.
Unohdin vain laittaa sqalaania mukaan, mutta muuten tuli hyvä sekoitus.
10 ml aprikoosinkiviöljyä, 10 ml seesamöljyä, 15 ml macadamiaöljyä, 10 ml jojobaöljyä, 2,5 ml boragoöljyä, 2.5 ml e-vitamiiniöljyä, 10 tippaa karoteenia väriksi, 0,04g rosmariiniuutetta säilyvyyden lisäämiseksi(ei välttämätön). Tuoksuksi eteerisiä öljyjä: santeli 2 tippaa, jasmiini(laimennettu) 2 tippaa, neroli 3 tippaa ja appelsiini 4 tippaa.
Tuoksu on ihana.

2 kommenttia:

  1. Tuo huulirasva vaikuttaa houkuttelevalta. Noita on niin kiva tehdä, eikä enää haluais kaupan tuotteita käyttää, on ne niin hyviä nuo omatekemät :)

    VastaaPoista
  2. Jep. Omat huulirasvat on vielä aika riittoisiakin kun niitä ei tarvitse jatkuvasti laittaa. Huulet eivät rohdukaan enää entiseen malliin! Jokainen joka on käyttänyt niitä niin on kyllä ihastunut ja tilannut lisää. Sulla on kans ihanan näköisiä ja värisiä huulirasvoja!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...