sunnuntaina, helmikuuta 13, 2011

Kitarateline synttärilahjaksi omalle miekkoselle!

Heti alkuun suuret kiitokset Takomo Rautakärpänen ja seppä Sami "Fly" Kärkkäiselle Laukaaseen! Hänen ansiostaan visioistani tuli totta ja päivänsankari sai hienon lahjan!
Olin jo tovin pohtinut mitä antaisin rakkaalle miehelleni 40-vuotislahjaksi. Halusin antaa jotain persoonallista, henkilökohtaista ja käytännöllistä. Aikani pähkäiltyäni keksin että takorautainen kitarateline olisi se juttu. Koska valmista ei yllättäen ollut mistään oikeen saatavilla, oli etsittävä sille tekijä. Joulumessuilla pääsin sepän juttusille ja siitä alkoi salainen projekti.  Ajatuksena oli  yksinkertainen kitarateline, mutta jotain yksityiskohtaa  halusin kuitenkin mukaan ja tärkeää oli että takomisen jälki oli nähtävissä. Suunnittelin jonkinlaisen mallin ja aiheeksi valitsin käärmeen.Seppä sai näillä eväillä vapauden toteuttaa telineen.
Viimeiseen asti sain säilytettyä salaisuuden ja mieheni oli kyllä mielissään lahjasta! Vielä siihen täytyi tuunata pehmikkeitä ja muita käyttöä parantavia ja kitaraa suojaavia lisäyksiä.
Huovutin tiiviin huopapalan, josta sain "kaularemmiin" ja "jalaksiin" pehmikkeet. Ja nahkanauhoilla punoin huopaosat telineeseen kiinni. Jalaksiin ja häntään leikkasin lisäksi pienet palat huonekaluhuovasta. Jätin jalaksiin paikan niille, koska todennäköisesti palat pitää joskus uusiakin.
Oli kiva kun sain itsekin tehdä telineeseen jotain.
Takomo rautakärpänen käyttää usein kierrätysrautaa, mikä on minusta hieno juttu!





2 kommenttia:

  1. Oi onpa kaunis. Ja kitara on hieno. Hyvin olet suunnitellut. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Vähän tuli mieleen ajatus taontakurssista. Ehkä joskus sitten tulevaisuudessa...maailmassa on niin paljon ihania asioita, mitä haluaisin opetella tekemään ja niin vähän aikaa...mutta haaveita pitää olla!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...