tiistaina, huhtikuuta 13, 2010

kasvoöljystä...saippuaan

Soiteltiin äidin kanssa eilen ja kyselin miltä tekemäni kasvoöljy tuntui ja mitä hän on tykännyt kahvikuorinnasta. Kasvoöljy tuntui kuulema hyvältä ja toimi hänen ihollaan, joka on rasvoittuva. Kahvikuorinta on myös ollut toimiva. Manteliöljy pitää ihon joustavana pari päivää, eikä ylimääräistä vartalorasvausta tarvita. Oli kiva kuulla positiivista palautetta omista kokeiluista. Ehdottomasti kannustaa jatkamaan mielenkiintoista ja hyödyllistäkin harrastusta.
Meidän perheen kahvikuorinta on melkein loppu jo. Eli pian on tehtävä lisää ja voisi kokeilla uutta reseptiäkin...

Kokeilin maanantaina ensimmäisen saippuaerän saippuaa. Se on nyt kypsynyt reilun kuukauden. Iho tuntui pehmeältä pesun jälkeen, ei ollenkaan sellaiselta kuin olen tottunut saippuapesun tuntuvan. Minulla on niin kuiva iho,ettei palasaippua ole sopinut ollenkaan. Mutta tämä oma kasviöljysaippua on toista maata!
Pesin hiuksiakin, mutta on ehkä liian hoitava. Pesen kuitenkin uskollisesti tämän viikon hiukset omalla saippualla, jotta voin sanoa toimiiko.( Olen suunitellut  myös shampoopalan valmistamista.) Hiukset huuhtelin lopuksi sitruunahappo+vesi seoksella. Tuntui ihan hyvältä. Tähän asti olen huuhdellut hiukset omenaviinietikka+vesi+laventeliöljyseoksella, joka sekin on ollut toimiva.
Mutta nyt on mentävä nukkumaan, sillä aamulla pitäisi mennä jo puoli seiskaan...

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...