maanantaina, huhtikuuta 05, 2010

Kahvikuorinta

Tänään kuorin taas ihanalla kahvikuorinnalla. Annoin sille nimeksi 'Coffee Break'.Ihme miten minun kuiva iho kestää mokomaa. Kuorinta-aine saattaa näyttää epäilyttävältä, mutta on tosi mahtavan tuoksuista. Löysin Anttilasta kivoja tiiviitä lasipurkkeja, jotka sopivat mainiosti kuorinnan säilytykseen. Sen muuten pitäisi säilyä noin puoli vuotta. Tein puolikkaan annoksen ja epäilen että kestääkö kuukautta kauempaa. Perheen tyttäret ovat myös käyneet purkilla...Siis kuukauden kuluttua täytyy tehdä koko satsi.



Kahvikuorinta
2 dl hienosokeria
1dl (luomu)kahvia
1dl kookoshiutaleita
1-2tl kaakaojauhetta(aitoa)
1-2tl raastettua appelsiininkuorta
2dl manteliöljyä
(1tl aitoa vaniljasokeria, pari tippaa appelsiinin ja ylang ylang eteeristä öljyä.nämä ovat omia lisäyksiäni!)

Sekoita kaikki aineet astiassa. Mene lämpimään suihkuun ja hiero koko vartalo sen jälkeen kahvikuorinta-aineella. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele pois. Jos kookoshiutaleet on isohkoja, niin kannattaa vaikka sauvasekoittimella jauhaa niitä pienemmiksi.
Resepti on kirjasta Ihana Kotikylpylä: Lisen Sundgren

Ihania kuorintahetkiä!!!

2 kommenttia:

  1. Sotkeeko tämä paljon? Lähinnä ajattelin sitä kaakaota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm...enpä ole ajatellut pahemmin tuota sotkuisuutta. Kaakaota on aika vähän ja hyvin kuorinta ainakin huuhtoutuu iholta ja pesuhuoneen lattialta pois. Vähän kannattaa varoa kuitenkin lattiaa, koska se voi hiukan olla liukas tuon öljyn takia, mutta lämpimällä vedellä sekin huuhtoutuu mielestäni hyvin pois. Tämä kahvikuorinta on niin suosittua meillä, että sen käyttöä täytyy lasten kohdalla aina rajoittaa, jotta äitikin ehtisi sitä käyttää ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...