torstaina, marraskuuta 17, 2011

Paluu blogiin...

On tullut tähän väliin pidempi tauko bloggailussa. Tuo yritystouhu on vienyt kaiken energian ja ajan mennessään, mutta nyt on vapaapäivä ja ajattelin hieman kirjoitella.

Kaikenlaista on ehtinyt tapahtua tauonkin aikana. Muun muassa hopeaketjukurssilla tuli oltua ja siitäpä parit kuvat heti kärkeen.


Kuvassa on rannekoru mattoketjumallilla 925 hopeasta ja 1mm lanka. Ja jos en väärin muista niin tuo kukka oli 1,5 mm lankaa, joka taivuteltiin jigissä ja juotettiin umpinaiseksi. Kivi on kambaba-jaspis. En ole vielä päättänyt mitä kukasta tulee. Ehkä rintakoru tai riipus...

Tässä on käärmeketju tehty 1mm kuparilangasta.


Tein myös pari n.2mm langasta olevaa rengasta, jotka juotin ja mukutin vasaralla sellaiseksi ihanan lommoiseksi. Laitan myöhemmin kuvan sitten kun saan tehtyä niistä korvikset valmiiksi.
Hopea on nyt aika kallista, joten jatkossa tulee varmaan tehtyä muista materiaaleista enemmänkin koruja. Ajattelin kokeilla tina-pronssia, koska pidän hopean ohella myös paljon pronssista.

Olen myös puuhastellut huovutusurakan kanssa. Teen isäpuolelleni liikelahjoiksi huopakuulereita ja neljä olisi vielä jäljellä... Kuulereita voisi tehdä myös omaan yritykseen myyntiinkin jos vaan ehtii.
Ideoita tuntuu olevan enemmän kuin aikaa ;)
Korujen tekoakin on ollut pakko siirtää tuonnemmaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...