keskiviikkona, tammikuuta 11, 2012

taukoa ollut...

Hei. Pahoittelen että tuo kakkuresepti viipyi. Nykyinen työ vaatii oman aikansa ja on senverran epäsäännöllistä että bloggailu on kovin harventunut. Tarkoitus on kuitenkin vielä jatkaa tätä blogia, mutta tahti on luonnollisesti hitaampi.

Hierojan työt ovat mukavasti pyörähtäneet käyntiin ja ekoilu on sopinut siihen varsin hyvin. Kasviöljyt ovat toimineet erinomaisesti väliaineena ja yksi hyvä uusi öljysekoitus on kokeilukäytössä ja toistaiseksi vaikuttanut ihan parhaalta tähän saakka. Myös frantsilan hierontaöljyt ovat hyviä.
Ayurvedista pää- kasvohierontaa olen tehnyt enemmänkin ja ihmiset ovat siitä kiinnostuneita. Sitä on myös todella mukavaa tehdä. Kävin vielä lisä koulutusta hakemassa Frantsilan hyvinvoinnin keskuksesta. Edellämainittuun hoitoon yhdistetään kizi-yrttinyyttihieronta. Nyyteissä on kotimaisia yrttejä ja ne lämmitetään kotimaisessa luomurypsiöljyssä ja nyytillä hierotaan selkä, hartiat ja kädet! Myös asiakkaan ayurvedinen kehotyyppi määritellään ja hoitoon käytetään sopivaa ayurvedista hoitoöljyä(kotimaista).

Avasin toisen toimitilan Jyväskylän keskustaan ja siellä käytän ekosähköä. Taloyhtiössä on normi jätteidenlajittelukatos, mutta ei energiajäteastiaa. Täytyy alkaa selvitellä saisiko sellaisen hommattua ja mitä se maksaisi ja ovatko muut talon yrittäjät kiinnostuneet lähtemään kimppaan kustannuksissa. Muuten ekoyrittäjän titteliä voisi pian hakeakin.
Kotona olevassa toimitilassa olen polttanut käytetyn hoitopöytäpaperin leivinuunissa.
Lämpöpakkaukset ovat kirsikankivipussukoita jotka lämpenevät mikrossa ja ovat kestäneet hyvin käyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...