tiistaina, toukokuuta 31, 2011

Valmis hieroja

Nyt se on sitten ohitse....vauhdikas ja välillä aika raskaskin opiskeluvuosi on takana ja hierojan paperit on taskussa. Vielä pitää odotella noin kuukausi, jotta saa varmistuksen siitä että pääsee valviran rekisteriin ja saa käyttä koulutettu hieroja- nimikettä.
Nyt alkaa ansaittu loma ja saan rauhassa alkaa päivitellä blogia ja alkaa erilaisten hierontaväliaineiden testaukset. Nyt olen pääasiassa käyttänyt luomuneitsyt oliiviöljyä ja kesää kohti olen lisännyt siihen luomuneitsyt auringonkukkaöljyt, joka on hiukan ohuempaa koostumukseltaan ja hyvin on toiminut.
Tein yksityisessä hierontayrityksessä työharjoittelu- ja näyttötutkintoviikkojen aikana paljon asiakashierontoja ja yhtään allergista reaktiota ei  ilmennyt ja asiakkaat ottivat hyvin vastaan tälläisen luomuhierontaöljyn käytön. Myös kuivakuppauksesta pidettiin.
Siis tästä on hyvä jatkaa kun aloitan oman yritystoiminnan. Nyt kesän aikana teen hierontoja kotona jotta ammattitaito pysyy yllä. Tila on pieni ,mutta rauhallinen. Huono puoli on etteivät allegiset ihmiset voi tulla, koska meillä on lemmikkejä. Kesä on kuitenkin aika lyhyt, joten se ongelma ratkeaa, kun saan oman tilan. Ja siinähän se homma vasta onkin, että löytää sopivan tilan ja sopivasta paikasta. :) Elo-syyskuussa olisi kuitenkin tarkoitus aloitella.
Jos asut Jyväskylän alueella ja kiinnostuit, niin minuun saa yhteyden s-postilla hellunen@hotmail.fi tai numerosta 045 11 706 11
Teen klassista hierontaa, kuivakuppausta ja Ayurvedista pää- kasvohierontaa.

Frantsilan sivuilla hoitoa kuvataan näin:

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta
Ayurvedinen pää-ja kasvohieronta kuuluu intialaiseen hoitoperinteeseen, joka on tuhansia vuosia vanha luonnonlääkintämenetelmä. Hoidossa käsitellään pää, niska, hartiat, selkä sekä kasvot käyttäen Frantsilan Luomuyrttitilan kehittämiä ayurvedisia hoitoöljyjä. Hoito auttaa lihasjännityksiin, poistaa epämiellyttävää kuumuuden tunnetta päässä, rauhoittaa mieltä ja vähentää yliaktiivista ajatustoimintaa. Hoidossa asiakas istuu ensin tuolilla ja siirtyy lopuksi hoitopöydälle.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...